KunstLijn

KUNSTLIJN LUNTEREN

Janna is een van de oprichters van KunstLijn Lunteren: een enthousiaste groep van zestien plaatselijke kunstenaars die regelmatig exposities, kunstprojecten en atelierroutes organiseren.


Op 1 juni 2020 opent de Koepel in Lunteren het nieuwe seizoen met een dubbelexpositie rond het thema ’75 Jaar vrijheid in Kunst’. KunstLijn Lunteren verbeeldt daar hun ‘vrijheid in kunst’ met buitenbeelden en objecten.
Speciaal voor deze gelegenheid creëerden de kunstenaars hun werken in heel andere disciplines dan u van hen gewend bent! Zo creëerde Janna van gerecycled plastic een ‘vredesduif’ die opvliegt uit zijn kooi. In de Koepel presenteert fotoclub Oog en Optiek hun foto’s, geïnspireerd door hetzelfde thema. Openingstijden Koepel zie www.buurtbosch.nl

 

Sinds 2003 is KunstLijn Lunteren bekend bij het kunstminnend publiek en geniet inmiddels landelijke bekendheid. Zo organiseert zij jaarlijks tijdens het tweede weekend van juni de open atelierroute, die door honderden mensen wordt bezocht. Kwaliteit, originaliteit en diversiteit zijn de kernwoorden.
Ieder jaar tonen de KunstLijners samen met professionele gastexposanten hun nieuwste werk. Er is een prachtige (fiets)route, muziek en te winnen kunstwerken. Op de website vindt u alle informatie. Van harte welkom!

ATELIERROUTE

 

De jaarlijkse open atelierroute van KunstLijn Lunteren is dit jaar afgelast ivm de corona-maatregelen. www.kunstlijnlunteren.nl

CONTACT

Wormshoefweg 15,

6741ZG Lunteren


info@jannavandekaa.nl


06 105 49 142


@jannabronzenbeeldjes

WELKOM


Voor informatie en / of een bezoek aan mijn atelier, neemt u contact op.

© JANNA van de Kaa